Thuis ProductenQ de Laser van Nd Yag van de Schakelaar

Q-schakelaar de de Lasermachine van Nd Yag verwijdert Tatoegering

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
Klantenoverzichten
Ik wil zeggen dat uw zeer goede producten. Dank u voor al uw suggestie, ook goed na de verkoopdienst.

—— M. Abílio Cipriano

Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Ontzagwekkende kwaliteit en zeer goed na de verkoopdienst.

—— David

  • Product Details

Q-schakelaar de de Lasermachine van Nd Yag verwijdert Tatoegering

Van Goede Kwaliteit Q-schakelaar de de Lasermachine van Nd Yag verwijdert Tatoegering Verkoop

Grote Afbeelding :  Q-schakelaar de de Lasermachine van Nd Yag verwijdert Tatoegering

Guangzhou Realtop Beauty Equipment Co., Ltd.

Site Member

Guangzhou

Business type: Manufacturer,Exporter,TradingCompany

Telephone : 86-20-22350179

7th floor, Building 7, Xiajijiao industry park, the 3rd road of Qingfeng, BaiYunDistrict, GuangZhou, China

Productdetails:

Plaats van herkomst: Guangzhou
Merknaam: Realtop
Certificering: CE
Modelnummer: Rechts-TM101

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Verpakking Details: karton
Levertijd: binnen 5 dagen na ontvang de betaling
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen: 100 reeks/Reeksen per Week
Gedetailleerde productomschrijving

Q-schakelaar de de Lasermachine van Nd Yag verwijdert Tatoegering

Productomschrijving

De laser is een soort monochromatisch licht dat hoge energie kan veroorzaken en het nauwkeurige concentreren evenals sterke het doordringen macht en het richten van richtlijn heeft zich. De theorie is wijd gebruikt op laser voor pigmentverwijdering. De energie van Q-Switched Nd: YAG-de Laser kan door de blauwe en zwarte melanine worden geabsorbeerd. De melanine zal in kleine deeltjes worden versplinterd zodat zij door het lymfatische systeem kunnen worden gemetaboliseerd of uit het lichaam egested. Aangezien de normale weefsels niet de 1064 & 532nm golflengtelaser absorberen, zal de tatoegering of andere pigmentations zonder schade aan hen worden verwijderd. De behandeling is veilig en geschikt zonder onderbreking en bijwerkingen.


20130413103906446442013041310390761761201304131039838083802013041310398497849720130413103973687368

Het werk principe van laser:

1. De laser stuurt hoge energie en veroorzaakt een onmiddellijke explosie in de gerichte tatoegering of pigmentdeeltjes.

2. Aldus zal de melanine versplinterde zo klein zijn dat zij door het lymfatische systeem kunnen worden gemetaboliseerd of uit lichaam egested, dat het gerichte pigment maakt verdwijnen of aansteker. Omdat de normale huid weinig die energie absorbeert door laser bij de golflengte van 1064nm en 532nm, de laser selectief doelstellingen wordt veroorzaakt en tatoegeringspigment terwijl intact het verlaten van rand normale weefsels unharmed en vernietigt
3. Dit verstrekt voldoende laserenergie voor doeltreffende resultaten met minimale bijwerkingen.

Voordelen:

1. Nd: YAG-kristalstaven worden gebruikt om de energie van de xenonlamp te absorberen en de energieomzetting met krachtigere impuls en betere behandeling effectief te verbeteren die.

2. De micro- computer telt de spruiten met automatische controlemodules en gebruikersvriendelijke verrichtingsinterface.

3. Dubbele omloopkoeling en intelligente controlesystemen die meer ononderbroken werkuren beloven.

4.Sophisticated behandeling handpiece met aseismatic en verbrijzelen-bestand ontwerp, die stabiele prestaties toestaan.

5. De stabiele prestaties verzekeren meer dan 50.000 ononderbroken spruiten (bij 3Hz).

Specificaties:

Lasertype: Q-Switched Nd: YAG

Golflengte: 1064nm & 532nm

Impulsenergie: 200-1000mj

Impulsbreedte: 13-16ns

Herhalingstarief: 1-6Hz

Vlekdiameter: 16mm

Voeding: AC 110V±10% 60Hz, AC 220V±10% 50Hz

Outputmacht: 420W

FAQ

* Wat gebruikt u om een tatoegering te verwijderen?
Q-switched Nd: YAG. Het is hoogst efficiënt bij het verwijderen van een brede waaier van gekleurde inkt met slechts minimale bijwerkingen. Deze die laser is FDA voor de verwijdering van huidpigmentatie (d.w.z. tatoegeringsinkt) wordt goedgekeurd en is recentst in een koord van medische die lasers worden ontworpen om ongewenste tatoegeringen te verwijderen.


* Hoe verwijdert de laser precies tatoegeringsinkt?
Er zijn twee zeer belangrijke stappen aan het verwijderen van het ongewenste pigment. Eerst, zal het pigment in uw tatoegering de energie van de laser absorberen en zal als een suikerkubus die apart breken verdelen. Dan zal uw lichaam het vernietigde pigment meeslepen. Sommige kleuren (lichtblauw, lichtgroen, en wintertaling/turkoois) zijn moeilijk volledig te verwijderen en de patiënten zouden moeten verwachten dat neen meer dan 70-80% van deze inkt kunnen worden verwijderd tenzij de tatoegering zeer oud is (20 jaar of meer). Q-Swithced YAG is zo efficiënt zoals om het even welke beschikbare laser bij het opsplitsen van een aanzienlijke hoeveelheid van deze inkt wanneer gebruikt door een hoogst-opgeleide laserspecialist. Nochtans, 's nachts gebeurt dit niet. Het verwijderen van een tatoegering neemt een aantal zittingen.

* Hoe verwijdert het lichaam de verbrijzelde inkt?

Zodra de inkt door de laser van de tatoegeringsverwijdering wordt opgesplitst, zal het lichaam door vloeistof te bewegen aan het gebied om de inkt weg gelijk te helpen antwoorden. Deze immune reactie zal aan de patiënt in de vorm van één of andere het zwellen en roodheid in het gebied duidelijk zijn. In de loop van de volgende dagen, de weken, en de maanden natuurlijk zullen de kleine, verbrijzelde inktdeeltjes weg worden gespoeld. De gevolgen van de tatoegeringsverwijdering worden niet 's nachts gezien en 99% van tatoegeringen vereisen veelvoudige behandelingen.

* Waarom heb ik veelvoudige zittingen nodig?
Alle die tatoegeringen zijn lagen van inkt, bovenop elkaar en een dikke concentratie van pigmentdeeltjes worden gestapeld die niet volledig in één zitting kunnen worden opgesplitst. Wij gaan over uw volledige tatoegering met de laser, die zoveel mogelijk inkt verdelen in elke zitting. Elke zitting zal één of ander niveau van het langzaam verdwijnen veroorzaken, hoewel voor zeer nieuwe tatoegeringen langzaam verdwijnen niet kan zijn zichtbaar omdat de inkt nog zo dik en dicht is. De in de schaduw gestelde gebieden zijn gemakkelijker te verwijderen omdat zij veel minder inktdichtheid hebben. Het kan een paarzittingen slechts nemen om dit het in de schaduw stellen te verwijderen.

* Hoeveel zittingen ik nodig hebben om mijn tatoegering te verwijderen?

Het aantal zittingen nodig om een tatoegering te verwijderen hangt van drie factoren af: de leeftijd van de tatoegering, de kleur van de inkt, en de dichtheid van de inkt.

Leeftijd: De oudere tatoegeringen kunnen met minder behandelingen worden verwijderd dan nieuwere tatoegeringen. Een zwarte inkttatoegering die 10 jaar oud is kan één of twee behandelingen nemen minder dan a1-éénjarigen zwarte tatoegering. Een 20 éénjarigentatoegering kan twee tot drie behandelingen nemen minder dan a1-de éénjarigen tatoeëren.
Kleur: Bepaalde kleuren worden gemakkelijker verwijderd dan anderen. De zwarte en rode tatoegeringen zijn het gemakkelijkst te verwijderen. Geel, roze, purper, de bruine sinaasappel, en andere schaduwen zijn lichtjes moeilijker te verwijderen. De moeilijkste te verwijderen kleuren zijn lichtgroen, lichtblauw, en wintertaling/turkoois. Tijdens het vrije overleg zullen wij het aantal behandelingen bespreken u bepaalde kleuren zult moeten verwijderen, maar verwacht dat u een paar meer nodig zult hebben als u een moeilijke kleur hebt, maar de moeilijkste kleuren kunnen niet kunnen volledig zijn langzaam verdwenen onderaan.

Dichtheid van inkt: Het in de schaduw stellen in een tatoegering wordt gemakkelijk verwijderd. Sommige tatoegeringen met brieven gebruiken het in de schaduw stellen om de overzichten van de brieven in te vullen. Sommige tatoegeringen met bepaalde ontwerpen gebruiken het in de schaduw stellen voor wolken of ander visueel effect. Het in de schaduw stellen zal in de meeste gevallen in slechts een paar zittingen worden verwijderd.

* Zal de laserprocedure mijn huid met littekens bedekken?
Nr. Dit is een vraag dat vele nieuwe patiënten over vragen, en wij begrijpen hun zorgen. De moderne lasers van de tatoegeringsverwijdering (Q-switched Nd: YAG) niet de huid om twee redenen met littekens bedekken. Eerst, gaat de laser diep genoeg in de huid geen het met littekens bedekken reactie veroorzaken. Ten tweede, is de impuls van de laser zo snel dat slechts de tatoegeringspigmentatie wordt beïnvloed en de omringende cellen en het weefsel worden verlaten onbeschadigd. Het met littekens bedekken was een kwestie 10 of 15 jaar geleden toen het materiaal voor tatoegeringsverwijdering eerder primitief was wordt gebruikt. Er is geen behoefte betrokken te zijn over het met littekens bedekken tenzij u een geschiedenis van keloid het met littekens bedekken hebt, die onze leverancier met u zal bespreken.

* de procedure gekwetst?
Bijna vergelijkt elke patiënt die wij de pijn van de procedure met dat van het krijgen van de tatoegering van toepassing geweest hebben behandeld. Een zeer belangrijk verschil is dat de verwijdering van de lasertatoegering veel sneller is - de meeste behandelingen nemen tussen 5 en 30 minuten, met het gemiddelde die rond 10-15 minuten zijn. De patiënten vergelijken het ongemak met dat van een elastiekje die tegen hun huid breken. De zwarte inkttatoegeringen zijn lichtjes minder ongemakkelijk om te verwijderen dan gekleurde tatoegeringen toe te schrijven aan de golflengte van licht dat wij hebben gebruikt om de inkt te verdelen.

* Welke bijwerkingen ik zou kunnen ervaren?
De meeste patiënten ervaren wat roodheid, het zwellen, en het minder belangrijke verschroeien van de huid na een laserbehandeling. Deze bijwerkingen zijn tijdelijk en uw huid zal terug volledig helen. Wij verstrekken onze patiënten gedetailleerde nazorginstructies om hen te helpen hun huid na de behandeling leiden.

Onze Diensten

Kwaliteitswaarborg:

Één jaarwaarborg voor de producten

Onze Naverkoopdienst zoals volgen:

1.1 jaargarantie met professionele steun

2.Within 1 jaar, Leveringsvervangstukken kostenloos als de machine kwaliteitsprobleem heeft

Als er een grote hoeveelheidsorde is, kunnen wij OEM de diensten voor u verlenen.

Aftasten om me te contacteren:)

Q-schakelaar de de Lasermachine van Nd Yag verwijdert Tatoegering

Bedrijfsinformatie

Co. van het de Schoonheidsmateriaal van Guangzhourealtop, Ltd is een fabrikant van schoonheidsmachines met goed uitgerust het testen materiaal en sterke technische kracht. Met een brede waaier, een goede kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, worden onze producten uitgebreid gebruikt in de schoonheidsindustrie en andere industrieën.

Q-schakelaar de de Lasermachine van Nd Yag verwijdert TatoegeringQ-schakelaar de de Lasermachine van Nd Yag verwijdert TatoegeringContactgegevens
China Beauty Equipment Online Market

Contactpersoon: jinlida

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)